Rektor jmenoval novou děkanku Právnické fakulty Masarykovy univerzity

  • 11. března 2015

Děkanku Právnické fakulty Masarykovy univerzity (MU) dnes jmenoval do funkce rektor Mikuláš Bek. Stane se jí Markéta Selucká z katedry občanského práva. Ve funkci vystřídá od 1. dubna Naděždu Rozehnalovou, která byla děkankou již dvě volební období po sobě a nemohla se znovu ucházet o zvolení. Selucká povede fakultu po následující čtyři roky.


„Ráda bych navázala na své předchůdce v děkanské funkci, jejichž práce si velmi vážím. Mám za to, že bude nutné v souladu s celkovou strategií Masarykovy univerzity zapracovat na Právnické fakultě MU zejména na internacionalizaci studia a rozšířit spolupráci se zahraničními univerzitami na mezinárodních projektech,“ uvedla Selucká ke svým plánům.


Doc. JUDr. Markéta Selucká, Ph.D. je absolventkou Právnické fakulty MU. Nejprve pracovala ve státní správě, později v advokacii a podnikatelské sféře, v minulosti působila také jako asistentka předsedy Ústavního soudu. V současné době je docentkou na katedře občanského práva.


Kontakt: Tereza Fojtová, tisková mluvčí, tel: 549 49 49 49, mobil: 724 517 335, e-mail: fojtova@muni.cz


Další informace, fotografie nebo videa k události
Informace
Text této tiskové zprávy, k němuž vykonává majetková autorská práva Masarykova univerzita, je dostupný pod licenčními podmínkami Creative Commons Uvádějte autora 3.0 Česko. Užití textu na základě zákona tím není nijak omezeno, zúženo či limitováno.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info