International Summer School of Combatives 2014

  • 4. – 7. září 2014
  • Fakulta sportovních studiií

Tým expertů na bojová umění vás zve na jedinečnou událost, která se bude konat na Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity. Letní škola úpolů se uskuteční od 4. do 7. září 2014 a je otevřená všem se zájmem o BJJ, MMA, sebeobranu i získání fyzické kondice. Každý účastník obdrží certifikát o absolvování a studenti mohou získat 4 kredity.


Na koho se můžete v letošním roce těšit? Zahraničním hostem je Lubomir Grochocki – trenér Pretorian KS Polsko a Pretorian gym se zaměřením na BJJ, MMA, judo, který začínal v dětství s judem postupně pak přešel do BJJ a MMA.


Druhým trenérem bude Rudolf Kříž - trenér týmu Valetudo - RK Znojmo, který začal svoji úpolovou kariéru již v dětství jako judista, dále pokračoval sambem, combat sambem a poté v roce 2010 započal kariéru profi zápasníka MMA.


Dále Vás čeká více 25 hodin tréninků se výše uvedenými čtyřmi trenéry, s využitím moderního sportovního vybavení jako jsou kettlebelly, bulharské pytle, lana, bosu, medicinbaly a TRX. A v neposlední řadě se můžete těšit i na kulturní a společenský program.


Vítáni jsou zájemci z řad zkušených zápasníků i úplných začátečníků, důležitá je především chuť a odhodlání.


Pro více informací a přihlášení navštivte webovou stránku http://www.fsps.muni.cz/summerschool/ nebo Facebook www.facebook.com/SummerSchoolOfCombatives.


Kontaktní osoba: Zuzana Pelánková, tel.: 549 49 5375, email: pelankova@fsps.muni.cz


Další informace, fotografie nebo videa k události
Informace

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info