2. ples studentů Masarykovy univerzity

  • 3. prosince 2014
  • OREA Hotel Voroněž****, Křížkovského 47, 603 73 Brno

Ve středu 3. prosince 2014 se v Brně v hotelu Voroněž**** uskuteční druhý ročník Plesu studentů Masarykovy univerzity.
Akci pořádá studentská organizace Masarykova studentská unie (MUNIE). Ples je tedy organizován studenty, a to od začátku do konce, od shánění financí, přes plánování a organizaci programu, po prodej lístků a propagaci.
Ples studentů Masarykovy univerzity je jediným plesem, kde si zatančí všichni studenti Masarykovy univerzity! Nehraje se zde na žádné škatulkování dle fakult, zváni jsou všichni studenti Masarykovy univerzity, ale i jiných brněnských škol.


Jedná se o noblesní událost s moderním a nabitým programem. Zde je jeho malá ochutnávka: Večerem vás provede taneční orchestr MUNI band, budete mít možnost zhlédnout swingové vystoupení a přiučit se pár nových tanečních kroků při lekci swingu, těšit se můžete také na zábavnou show Burleska a spoustu dalších vystoupení, která budou postupně odtajňována.


Chcete si připomenout a oprášit taneční kroky, nebo si prostě jen zatančit či strávit večer ve společnosti příjemných lidí, hudby a tanečních rytmů? Pro vás je již tradičně připraven taneční večer v kavárně Savoy, který se bude konat 26. 11. 2014.


Přijďte si užít nezapomenutelnou atmosféru na Ples studentů Masarykovy univerzity! Předprodej vstupenek začíná už 15. 10. 2014 v knihovnách na FSS a v Kampusu. Nově je také možnost vstupenky zakoupit přes internet: ples.appsdevteam.com/. Více informací o pořádaném plese naleznete na: bit.ly.PLSMU14


Exkluzivní promo video k plesu:
http://youtu.be/7VvcDXHbN0I


Další informace, fotografie nebo videa k události
Informace

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info