15. seminář Hodnocení kvality vysokých škol

  • 17. – 18. dubna 2014
  • Univerzitní centrum Telč

Dovolujeme si vás srdečně pozvat na již 15. ročník semináře Hodnocení kvality vysokých škol s názvem Podpora výuky a učení se na vysokých školách, který pořádá Masarykova univerzita ve spolupráci s Českou konferencí rektorů, Radou vysokých škol a Centrem pro studium vysokého školství ve dnech 17.-18. dubna 2014 v prostorách Univerzitního centra Masarykovy univerzity v Telči.


Cílem semináře bude hledat způsoby, kterými je možné na úrovni vysokých škol, fakult i kateder podporovat kvalitu výuky a vzdělávání, i rozvinout diskusi o tom, jak současný systém akreditací a financování vysokých škol ovlivňuje podobu a kvalitu vzdělávání.


Program se bude věnovat roli strategických dokumentů, rozvoji pedagogických způsobilostí a systémů podpory vyučujících, včetně poradenských služeb zaměřených na výuku a studium. Představit své zkušenosti přijedou i kolegyně z univerzit z Velké Británie. Detailní program naleznete na webových stránkách http://www.hkvs.muni.cz/hp-2014/program/.


Akce je vhodná nejen pro vedení vysokých škol, tzn. zejména prorektory či proděkany se zodpovědností za studijní záležitosti či rozvojové aktivity a strategii, ale také pro jednotlivé pedagogy hledající možnosti zlepšení výuky nebo administrativní pracovníky zabývající se zajišťováním kvality.
Registrace na seminář probíhá elektronicky (http://www.hkvs.muni.cz/hp-2014/registrace/).


Zaměstnanci MU registrační poplatek nehradí.


Další informace, fotografie nebo videa k události
Informace

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info