Studium na partnerských univerzitách MU v zámoří

  • 29. srpna – 21. září 2014

Centrum zahraniční spolupráce vypisuje výběrové řízení na studijní místa na partnerských univerzitách v jarním semestru 2015 a v některých případech i v obou semestrech kalendářního roku 2015. Je možné se hlásit na třicet univerzit v USA, Kanadě, Austrálii, Mexiku, Kostarice, Brazílii, Izraeli, Gruzií, Japonsku, Jižní Koreji, Tchaj-wanu a Číně a dalších zemích.


Podmínky:

  • určeno studentům, kteří v době výjezdu do zahraničí mají ukončené minimálně dva semestry studia na vysoké škole
  • ač je většina univerzit v nabídce otevřená studentům bakalářských a doktorských programů, několik možností je nabízená i doktorandům
  • vynikající znalost angličtiny, případně jazyka, ve kterém bude výuka probíhat (španělština, portugalština, japonština, čínština)
  • délka pobytu od jednoho semestru po celý akademický rok
  • student obdrží měsíční stipendium pravděpodobně ve výši 10 000 Kč


Termín pro podání on-line (https://isois.ois.muni.cz/application-outgoing) přihlášek: neděle 21. září 2014 do 23:59 hodin


Součásti výběrového řízení je také jazykový test, na který se musí přihlásit studenti, kteří plánují studium v angličtině (a nemají jeden z uznaných certifikátů). Test se uskuteční v pondělí 22.9. v 10 hodin v místnosti 201 na Komenského nám.
Na test je nutné se přihlásit (prostřednictvím stejného formuláře – viz https://isois.ois.muni.cz/application-outgoing).


Kontaktní osoba: Martin Vašek (vasek@czs.muni.cz)
Více informací: http://czs.muni.cz/cs/outgoing-mobility/outgoing-student/outgoing-student-studium/outgoing-student-partners (nabídka je průběžně doplňována, takže se prosím vracejte pro aktuální informace)



PS: pokud byste měli zájem se dozvědět více o těchto univerzitách, zastavte se na kus řeči (a lehčí oběd) se zástupci partnerských univerzit v pondělí 15.9. od 12.30 do 14.00 hodin v třetím patře ústřední knihovny na Filozofické fakultě, Arna Nováka.


Další informace, fotografie nebo videa k události
Informace

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info