Studium na partnerských univerzitách MU mimo Evropu

  • 21. listopadu 2014 – 23. února 2015

Centrum zahraničních spolupráce vypisuje výběrové řízení na studijní místa na partnerských univerzitách v akademickém roce 2015/2016 se začátkem v podzimním semestru 2015. Je možné se hlásit na cca třicet univerzit v USA, Kanadě, Austrálii, Mexiku, Kostarice, Brazílii, Izraeli, Gruzií, Japonsku, Jižní Koreji, Tchaj-wanu a Číně a dalších zemích.


Podmínky:

  • určeno studentům, kteří v době výjezdu do zahraničí mají ukončené minimálně dva semestry studia na na MU (úroveň bakalář), což neplatí pro navazující magisterské studium. Mohou se účastnit i studenti kombinované formy.
  • ač je většina univerzit v nabídce otevřená studentům bakalářských a magisterských programů, několik možností je nabízená i doktorandům
  • vynikající znalost angličtiny, případně jazyka, ve kterém bude výuka probíhat (španělština, portugalština, japonština, čínština)
  • délka pobytu od jednoho semestru po celý akademický rok
  • student může požádat o měsíční stipendium pravděpodobně ve výši 10 000 Kč /měsíc


Termín pro podání přihlášek on-line (https://isois.ois.muni.cz/application-outgoing), sekce Bilateral agreements.


1)partnerské instituce MU (Mexiko, Brazílie, Chile, Izrael, Japonsko, Jižní Korea, Kostarika, Tchajwan, Hong Kong, Čína, Rusko, Gruzie)
uzávěrka: neděle 22.2. 2015 do 23:59 hodin (přihlaska se otevírá 16.12.2014)
Součásti výběrového řízení je také jazykový test angličtiny, na který se musí přihlásit studenti, kteří plánují studium v angličtině (a nemají jeden z uznaných certifikátů).


Na test je nutné se přihlásit (prostřednictvím stejného formuláře, sekce English Test – viz https://isois.ois.muni.cz/application-outgoing). Termíny konaní testu AJ jsou 12. a 23. února 2015.


Kontaktní osoba: Martin Vašek (vasek@czs.muni.cz)

Více informací: http://czs.muni.cz/cs/outgoing-mobility/outgoing-student/outgoing-student-studium/outgoing-student-partners (nabídka je průběžně doplňována, takže se prosím vracejte pro aktuální informace).


Další informace, fotografie nebo videa k události
Informace

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info