International Summer School of Combatives

  • 3. – 6. září 2015
  • FSpS MU

Tým odborníků Fakulty sportovních studií vás zve na letní školu zaměřenou na bojová umění a sebeobranu. Tato jedinečná akce se bude konat od 3. do 6. září 2015 v univerzitním kampusu Bohunice. Studenti mohou získat 4 kredity.


Již čtvrtý ročník letní školy bude zaměřen na dvě oblasti: tradiční okinawské karate a velmi populární brazilské jiu-jitsu. Těšit se můžete na bohatý program vedený zkušenými zahraničními lektory s dlouholetou praxí v bojových uměních. Lubomir Grochocki je polský učitel sportu a trenér klubu Pretorian gym se zaměřením na brazilské jiu-jitsu a držitel černého pásu v tomto bojovém umění. Lyn Jehu je britský učitel z Univerzity v Jižním Walesu, držitel 2. danu Shotokan karate, 3. danu Tani Ha Shito Ryu karate a 3. danu Okinawa Goju Ryu. Součástí letní školy bude předání Lynovy zkušenosti z tréninku po dobu pěti let v Japonsku. Kromě tradičních tréninkových postupů bude program obohacen o využití moderního sportovního vybavení, jako jsou kettlebelly, bulharské pytle, lana, bosu, medicinbaly apod.


Na letní škole jsou vítáni všichni zájemci nejen z řad zkušených zápasníků, ale i úplní začátečníci. Důležitá je především chuť a odhodlání učit se novým věcem za podpory lektorů FSpS MU.


Další informace, fotografie nebo videa k události
Informace

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info