Stipendia Mendelova muzea na rok 2013

  • 9. – 26. dubna 2013

V souladu se Stipendijní řádem MU vypisuje Mendelovo muzeum konkurz na stipendia z Rozvojových projektů MU na podporu vzdělávání bakalářských, magisterských i doktorských oborů na témata: Sbírkové předměty jako sekundární produkt VaV. Využití sbírek pro propagaci VaV. Využití výstavních technik pro prezentaci VaV. Vzdělávání specifických skupin s využitím sbírek a produktů VaV.


Účelem stipendijního programu je podpora studentů MU ve spojitosti s oborem muzeologie a dalších oborů využívajících předměty výzkumu pro výuku a jejich propagace muzejními prostředky pro zpracování jejich studentských, diplomových i doktorských prací.
Stipendium je určeno na pokrytí cestovních a životních nákladů při studiu v ČR i zahraničí, nebo při účasti na zahraniční konferenci do max. výše 25.000,- Kč.


Konkurzu se mohou zúčastnit studenti/studentky, kteří/ré splňují následující kritéria:
studují v bakalářském stupni nebo jsou přijati na magisterské nebo doktorandské studium na MU budou studovat v zahraničí stejný nebo příbuzný obor jako v ČR


Stipendijní program je vyhlášen na období od 10.4.2013 do 20.11.2013


Výběrové řízení k udělení stipendia proběhne 26.4.2013.


Termín uzávěrky přihlášek: 25. 4. 2013. Přihlášku je možné doručit osobně, nebo poštou na adresu Mendelovo muzeum, Mendlovo nám. 1a, 603 00 Brno


Více na http://www.mendelmuseum.muni.cz/cz/stipendia-mendelova-muzea/


Další informace, fotografie nebo videa k události
Informace

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info