Informace o publikaci

Consumption Food Basket in School Meals as Part of Catering Management

Název česky Spotřební potravinový koš školního stravování jako součást cateringového managemntu
Autoři

VELICHOVÁ Helena LUKÁŠKOVÁ Eva MÁLEK Zdeněk PITROVÁ Kateřina ČUKA Peter TROJAN Jakub

Rok publikování 2015
Druh Článek ve sborníku
Konference Innovation Vision 2020: from Regional Development Sustainability to Global Economic Growth
Citace
Obor Potravinářství
Klíčová slova School meals; consumption basket; food commodities; nutritional and energy values
Popis Článek je zaměřen na úlohu školního stravování v zajištění nutričních potřeb dětí a mládež. To ukazuje hlavní funkce školního stravování a popisuje význam spotřebního koše potravin a jeho vlastností ve vztahu k doporučením různých měsíčních dietních jídel. Analýza spotřebního koše byla provedena v souvislosti s různými dietami dospívajících ve vybraných gymnáziích na jižní Moravě. Vyhodnocené procenta porušení, dodržování pro jednotlivé komodity a realizace spotřebních koších ve vybraných školách jsou rozhodnutí a doporučení.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info