Informace o publikaci

ELT Signposts 2011. 10th National and International Conference of the Moravian and Silesian Association of Teachers of English (MSSUA)

Název česky ELT Signposts 2011. 10. národní a mezinárodní konference Moravskoslezského sdružení učitelů angličtiny (MSSUA)
Autoři

HANUŠOVÁ Světlana ADAM Martin VOJTKOVÁ Naděžda COLLIER Aaron Marc PÍŠOVÁ Michaela KAŠPÁRKOVÁ Alena BUCHTOVÁ Pavla VÁŇOVÁ Tamara KAZELLEOVÁ Jitka SUCHÝ Jaroslav RANDALL Ailsa Marion NĚMEC Martin VOGEL Radek ZERZOVÁ Jana

Rok publikování 2011
Druh Uspořádání konference
Fakulta / Pracoviště MU

Pedagogická fakulta

Citace
Popis Jedná se o největší tuzemské setkání aktivních učitelů, metodiků i zástupců nakladatelů v oboru výuky angličtiny na různých typech škol od mateřských až po univerzity a s různým speciálním zaměřením. Tato konference se pořádá každoročně, střídavě v některém českém a moravském městě; Brno bylo jejím hostitelem naposledy roku 2005. Na programu třídenní konference jsou plenární přednášky známých zahraničních autorů učebnic a metodiků jazykové výuky, jako jsou Peter Grundy, Anne O'Keeffe, David Spencer, Barbara Seidlhofer, Sheilagh Deller, Michael Hall a Shaun Wilden, 94 přednášek a praktických workshopů českých účastníků v několika paralelních sekcích a výstava konferenčních posterů. Akci doprovází výstava učebnic a učebních pomůcek renomovaných českých i zahraničních nakladatelství.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info