Informace o publikaci

Analýza potřebného množství základních druhů potravin pro obyvatele Jihomoravského kraje jako podklad pro plánování výživy

Autoři

LUKÁŠKOVÁ Eva VELICHOVÁ Helena MÁLEK Zdeněk TROJAN Jakub KOZÁKOVÁ Lenka

Rok publikování 2016
Druh Článek ve sborníku
Konference Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Sborník příspěvků z deváté mezinárodní vědecké konference
Citace
Klíčová slova energy intake; food; habitant; South Moravia region
Popis Článek představuje výsledky analýzy potřeby základních druhů potravin pro obyvatele Jihomoravského kraje. Provedená analýza je založena na propočtu naplnění energetického příjmu pro osobu na den. Obyvatelstvo bylo rozděleno podle pohlaví a věku pro stanovení energetické hodnoty příjmu potravin prostřednictvím využití základních druhů potravin. Zjištěná data mohou sloužit jako podklad pro zjištění míry potravinové soběstačnosti v naší zemi.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info