Informace o publikaci

Manuál pro školní jídelny. Metodická pomůcka pro realizaci projektu "Zdravá školní jídelna"

Autoři

KOŠŤÁLOVÁ Alexandra MUŽÍKOVÁ Leona NIKLOVÁ Anna PACKOVÁ Anna

Rok publikování 2017
Druh Učební texty, pomůcky
Fakulta / Pracoviště MU

Pedagogická fakulta

Citace
Popis Publikace je ucelenou metodickou pomůckou pro realizaci projektu "Zdravá školní jídelna". Cílem projektu je zvýšení pestrosti a nutriční hodnoty pokrmů podávaných v rámci školního stravování. Současně se snaží edukovat a metodický vést personál školních jídelen v zavádění cílených změn. Projekt staví na třech pilířích: 1. vzdělaný personál školní jídelny, 2. informovaný (edukovaný) strávník, 3. motivující pedagog a vedení školy. Snaží se o propojení činnosti školní jídelny a školy při zvyšování nutriční gramotnosti dětí a formování správných stravovacích návyků, které mají vliv na zdraví a potenciál přetrvat po celý život.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info