Informace o publikaci

Quantitative MALDI MS analysis of food oligosaccharides using artificial neural networks

Logo poskytovatele
Název česky Kvantitativní MALDI MS analýza dietetických oligosacharidů s využitím umělých neuronových sítí
Autoři

ONOFREJOVÁ Lucia FARKOVÁ Marta PREISLER Jan

Rok publikování 2007
Druh Článek ve sborníku
Konference 7th International Conference Vitamins, Nutrition and Diagnostics
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Analytická chemie, separace
Klíčová slova quantification; artificial neural networks (ANN); matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry (MALDI TOF MS); fructooligosaccharides; raftilose; oligomer dispersion
Popis V této práci byl vypracovaný koncept kvantitativní analýzy dietetických oligosacharidů s využitím hmotnostní spektrometrie a umělých neuronových sítí.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info