Informace o publikaci

The Five Bacterial Lectins: PA-IL, PA-IIL, RSL, RS-IIL and CV-IIL Interactions with Diverse Animal Cells and Glycoproteins.

Logo poskytovatele
Autoři

GILBOA-GARBER Nechama ZINGER-YOSOVICH Keren D. SUDAKEVITZ Dvora LERRER Batya IMBERTY Anne WIMMEROVÁ Michaela WU Albert M. GARBER Nachman

Rok publikování 2011
Druh Kapitola v knize
Fakulta / Pracoviště MU

Středoevropský technologický institut

Citace
Popis The paper summarizes the properties of five lectins from bacterial pathogens, namely PA-IIL and PA-IL from Pseudomonas aeruginosa, RS-IIL and RSL from Ralstonia solanacearum, and CV-IIL from Chromobacterium violaceaum.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info