Publications
Total number of publications: 36
2017
-
Faktory ovlivňující produkci senzoricky aktivních látek u pivovarských a vinařských kvasinek
Kvasný průmysl, year: 2017, volume: 63, edition: 4, DOI
-
Skripta ke cvičení z obecné mikrobiologie, cytologie a morfologie bakterií
Year: 2017, type:
-
Storage of pitching yeast in brewery
Kvasný Průmysl, year: 2017, volume: 63, edition: 2, DOI
2016
-
Cesta do hlubin "duše" pivovarské kvasinky aneb genetika vs. praxe
Year: 2016, type:
-
Comparison of DNA-based techniques for differentiation of production strains of ale and lager brewing yeast
Journal of Applied Microbiology, year: 2016, volume: 120, edition: 6, DOI
-
Genotypová a fenotypová charakterizácia non-Saccharomyces kvasiniek
Year: 2016, type: Conference abstract
-
Kvasinky non-Saccharomyces a jejich význam v pivovarském průmyslu – I. část –Brettanomyces (Dekkera)
Kvasný Průmysl, year: 2016, volume: 62, edition: 7-8
-
Kvasinky non-Saccharomyces a jejich význam v pivovarském průmyslu – II část
Kvasný Průmysl, year: 2016, volume: 62, edition: 7-8
-
Non-Saccharomyces Yeasts and Their Importance in the Brewing Industry Part I -Brettanomyces (Dekkera)
Kvasný průmysl, year: 2016, volume: 62, edition: 7-8, DOI
-
Non-Saccharomyces yeasts and their importance in the brewing industry. Part II
Kvasný průmysl, year: 2016, volume: 62, edition: 7-8, DOI