Cyklus mimořádných přednášek U3V "Pandemie v celospolečenských souvislostech"

Mimořádná přednáška na téma Jak si udržet naději a duševní zdraví v době koronavirové je již čtvrtou přednáškou z cyklu Pandemie v celospolečnských souvislostech, a připravila si ji pro Vás paní doc. PhDr. Alena Slezáčková, Ph.D. působící na Ústavu  psychologie a psychosomatiky a na Ústavu lékařské etiky Lékařské fakulty MU.

Naděje je klíčová pro udržení duševního zdraví a psychické odolnosti v náročných životních obdobích. V přednášce budeme hovořit nejen o tom, co říkají současné vědecké výzkumy o významu naděje pro úspěšné zvládání stresových situací, ale zaměříme se především na praktická doporučení pro posílení naděje a duševního zdraví. Představíme si konkrétní metody vycházející z vědeckého směru pozitivní psychologie, které nám mohou pomoci ubránit se úzkosti, nepohodě a beznaději, a významně podpořit naše duševní zdraví a psychickou pohodu.

Přednáší doc. PhDr. Alena Slezáčková, Ph.D. působící na Ústavu  psychologie a psychosomatiky a na Ústavu lékařské etiky Lékařské fakulty MU.

Přenos se uskuteční on-line na Youtube.

Přednáška je zdarma a bude opatřena přepisem mluveného slova (titulky).

Pokládání dotazů je možné na chatu přímo u přednášky. Případně Váš dotaz zašlete na e-mail u3v@rect.muni.cz je zajištěno, že dotazy z emailu budou přepsány do chatu.



Pořadatel
Oddělení celoživotního vzdělávání (Rektorát)
Odpovědnost
Mgr. Markéta Jelínková
Další informace, fotografie nebo videa k události
https://u3v.muni.cz/nabidka-vzdelavani/mimoradne-prednasky/mimoradne-presnasky-seznam/jak-si-udrzet-nadeji-a-dusevni-zdravi-v-dobe-koronavirove

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info