Přihlaste se do TopSeCu a setkávejte se s experty z praxe!

Proč by Vás měl program TopSeC zajímat? Nabízí jedinečnou příležitost setkávat se pravidelně s experty z praxe a našimi úspěšnými absolventy na interaktivních workshopech a přednáškách, vyzkoušet si nanečisto výběrové řízení, zapracovat na svých soft skills a získat zajímavé poznatky z oblastí, které jsou každodenní součástí práce u partnerů TopSeCu a pozvaných hostů.

Budete mít možnost zjistit, jak může Vaše vysněná pozice reálně vypadat, jaké požadavky firmy mají, podíváte se do zákulisí společností a budete si povídat se zástupci jejich vrcholového managementu. V tomto semestru se můžete těšit na workshopy od Deloitte, KPMG, NOARK, UniCredit Bank a dalších společností.

Tak neváhejte a podejte si svou přihlášku! Životopisy a krátké motivační dopisy posílejte do 14. února 2022 na adresu topsec@econ.muni.cz a v IS MU si zapište předmět MPX_TPSC.

Zápis do programu TopSeC se Vám určitě vyplatí – pomůže Vám při hledání práce jak v rámci studia, tak i v dalších letech. Účast si můžete přidat i do svého LinkedIn profilu, protože za dva semestry v programu od nás obdržíte nejen kredity, ale také certifikát o účasti.

Těšíme se na Vás!


Odpovědnost
Mgr. Miroslava Stejskalová
Další informace, fotografie nebo videa k události
https://www.econ.muni.cz/studenti/topsec

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info