Přihlášky do TopSeC

Projekt TopSeC určený pro talentované studenty se zájmem o praktické znalosti otevírá výběrové řízení pro jarní semestr 2019.
Proč by Vás měl zajímat? V první řadě proto, že Vám nabízí jedinečnou příležitost setkávat se pravidelně s experty z praxe na interaktivních workshopech, vyzkoušet si nanečisto výběrová řízení, zapracovat na soft skills a získat zajímavé poznatky z oblastí, které jsou každodenní součástí práce u partnerů TopSeCu.
Chcete si rozšířit obzory, navázat nové kontakty a získat dodatečnou kvalifikaci? Přihlaste se do TopSeCu a budete mít jedinečnou příležitost nahlédnout, jak může Vaše vysněná pozice vypadat v praxi, podívat se do vídeňského centra sídla Vienna Insurance Group a setkat se s jeho vrcholovým managementem, vyzkoušet si na podzim assessment centrum a mnohem víc (podívejte se na http://www.econ.muni.cz/topsec)!
Program na jarní semestr se pomalu tříbí, Vy ale neváhejte a pošlete svou přihlášku už teď! Proč? Protože semestry strávené v tomto projektu se Vám rozhodně vyplatí – pomáhají při hledání práce jak v rámci studia, tak i v dalších letech.
Přijímací řízení je určeno pro studenty Mgr. programů, tedy právě pro Vás. Životopisy a motivační dopisy posílejte do 22. 2. 2019 na adresu topsec@econ.muni.cz.
Těšíme se na Vás!


Pořadatel
Oddělení vnějších vztahů (Ekonomicko-správní fakulta)
Odpovědnost
Mgr. Anna Mašátová
Další informace, fotografie nebo videa k události
https://www.econ.muni.cz/studenti/topsec

Načítám mapu…

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info