ZRUŠENO - Slavnostní otevření Simulačního centra Lékařské fakulty Masarykovy univerzity (SIMU)

Vzhledem k současné epidemiologické situaci jsme bohužel nuceni akci zrušit. Bude přesunuta na příhodnější dobu. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Slavnostní otevření Simulačního centra Lékařské fakulty Masarykovy univerzity ( se uskuteční dne 15. října 2020 v Brně od 11 hodin v areálu Univerzitního kampusu Brno-Bohunice.
Akce je pro zvané hosty.

SIMU je nejmodernějším simulačním centrem ve střední Evropě. Pětipatrová budova centra je vybavena podobně jako skutečná nemocnice. Na střeše má heliport, v nemocničním patře operační sály, jednotky intenzivní péče, zdravotnickou techniku a nejmodernější simulátory. To ale není podstatou SIMU – podstatou SIMU jsou jeho možnosti. Pouze zde si totiž studenti budou moci na vlastní kůži vyzkoušet a zažít všechny lékařské postupy, od těch jednodušších až po ty nejsložitější. Pouze zde si budou moci vše natrénovat, aniž by ohrozili život a zdraví pacienta. SIMU je místem, kde není prohřeškem udělat chybu, ale prohřeškem naopak je se z chyby nepoučit. SIMU poskytuje zcela nový pohled na výuku všeobecného i zubního lékařství. Doplňuje tyto studijní programy o jedinečný aspekt osvojení si jednotlivých technik a postupů na simulátorech. (Více informací o SIMU naleznete na www.med.muni.cz/simu)


Pořadatel
Lékařská fakulta
Rektorát
Odpovědnost
Ing. Jitka Blažková
Mgr. Michaela Pokorná
Jana Čubová
Další informace, fotografie nebo videa k události
https://www.med.muni.cz/simu

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info