Mgr. Monika Morávková, Ph.D.
Počet publikací: 10
2018
-
Čerstvé džusy a smoothies – sledování výskytu legislativou neregulovaných významných patogenů bakteriálního, virového a parazitárního původu
Výživa a potraviny, rok: 2018, ročník: 2018, vydání: 5
-
Foodborne Bacterial, Viral, and Protozoan Pathogens in Field and Market Strawberries and Environment of Strawberry Farms
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, rok: 2018, ročník: 83, vydání: 12, DOI
-
Occurrence of selected viral, bacterial and protozoan pathogens in fresh juices and smoothies in Prague, Czech Republic
Food Control, rok: 2018, ročník: 93, vydání: November 2018, DOI
2017
-
Detection and Quantification of Listeria monocytogenes in Ready-to-eat Vegetables, Frozen Vegetables and Sprouts Examined by Culture Methods and Real-time PCR
Journal of Food and Nutrition Research, rok: 2017, ročník: 5/2017, vydání: 11, DOI
-
Epidemiology of intramammary infections with Staphylococcus aureus and mastitis streptococci in a dairy cattle herd with a history of recurrent clinical mastitis
Polish Journal of Veterinary Sciences, rok: 2017, DOI
-
Sledování mikrobiálních rizik spojených s konzumací zeleniny a bylin z farem a tržní sítě
Rok: 2017, druh: Konferenční abstrakty
-
Zelenina a bylinky z farem a tržní sítě jako zdroj bakteriální kontaminace?
Rok: 2017, druh: Konferenční abstrakty
2016
-
Biofilmy v mäsovom priemysle a indukcia tvorby biofilmu sub-letálnymi koncentráciami troch sledovaných dezinfekčných látok
Rok: 2016, druh: Konferenční abstrakty
-
Vliv subletálních koncentrací dezinfekčních látek na tvorbu biofilmu v prostředí masného průmyslu
Rok: 2016, druh: Konferenční abstrakty
2015
-
Využití real-time PCR pro detekci Yersinia enterocolitica ve vzorcích rostlinného původu
Rok: 2015, druh: Konferenční abstrakty