Publikace
Počet publikací: 33
2019
-
Diety ve školních jídelnách 2 - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Rok: 2019, druh: Účelové publikace
-
Diety ve školních jídelnách 2 - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Rok: 2019, druh: Účelové publikace
2018
-
Proces nutriční péče v praxi nutričního terapeuta - je stále co dohánět
Výživa a potraviny, rok: 2018, ročník: 73, vydání: 1
2017
-
Diety ve školních jídelnách - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Rok: 2017
-
Dva roky poté - DIETNÍ STRAVOVÁNÍ v brněnských školních jídelnách
Rok: 2017, druh: Další prezentace na konferencích
-
Hodnocení kvality stravy konzumentů raw food – kazuistiky
Výživa a potraviny, rok: 2017, ročník: 72, vydání: 3
-
Nordic diet (nordický způsob stravování) aneb stravování podle Vikingů - inspirace pro správné stravovací zvyklosti
Výživa a potraviny, rok: 2017, ročník: 72, vydání: 2
-
RAW FOOD - Je strava syrová pro život dobrá?
Rok: 2017, druh: Další prezentace na konferencích
-
Raw food versus cooked food aneb syrová versus vařená strava
Výživa a potraviny, rok: 2017, ročník: 72, vydání: 2
2016
-
Dietní stravování ve školních jídelnách města Brna
Rok: 2016, druh: Konferenční abstrakty