Informace o publikaci

Ribotyping of Lactobacillus casei group strains isolated from dairy products

Logo poskytovatele
Název česky Ribotypizace kmenů skupiny Lactobacillus casei izolovaných z mléčných výrobků
Autoři

ŠVEC Pavel DRÁB Vladimír SEDLÁČEK Ivo

Rok publikování 2005
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Folia Microbiologica
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
www http://www.cssm.info/priloha/fm2005_223.pdf
Obor Mikrobiologie, virologie
Klíčová slova Lactobacillus casei group; ribotyping; identification; taxonomy
Popis Ribotypizací s restrikčnímy enzymy EcoRI a HindIII byla charakterizována skupina laktobacilů izolovaná z mléčných produktů.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info