Informace o publikaci

Structural basis for mannose recognition by a lectin from opportunistic bacteria Burkholderia cenocepacia

Logo poskytovatele
Název česky Strukturní podstata rozpoznávaní mannosy lektinem z podmíněně patogenní bakterie Burkholderia cenocepacia
Autoři

LAMEIGNERE Emilie MALINOVSKÁ Lenka SLÁVIKOVÁ Margita DUCHAUD Eric MITCHELL Edward P. VARROT Annabelle ŠEDO Ondrej IMBERTY Anne WIMMEROVÁ Michaela

Rok publikování 2008
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Biochemical Journal
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Biochemie
Klíčová slova bacterial lectin; Burkholderia cenocepacia; cepacia complex; mannose-binding lectin; Pseudomonas aeruginosa
Popis BclA lektin byl strukturně a termodynamicky charakterizován. Lektin vykazuje vysokou specifitu vůči mannosylovaným sacharidům.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info