Informace o publikaci

MALDI-MS profiling of lactic acid bacteria

Název česky MALDI-MS profilování bakterií mléčného kvašení
Autoři

ŠEDO Ondrej TESHIM Andrea DUŠKOVÁ Marta KAČALOVÁ Magdaléna KARPÍŠKOVÁ Renata SEDLÁČEK Ivo ZDRÁHAL Zbyněk

Rok publikování 2010
Druh Konferenční abstrakty
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Popis MALDI-TOF MS je zavedenou metodou pro stanovení molekulové hmotnosti proteinů a peptidů v proteomickém výzkumu. V poslední době začíná na základě své schopnosti poskytovat reprodukovatelné fingerprinty být aplikována i v mikrobiologii pro identifikcai a klasifikaci mikroorganismů. Cílem studie bylo zhodnocení použitelnosti metody v oblasti identifikace bakterií mléčného kvašení.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info