RNDr. Danka Haruštiaková, Ph.D.
odborná asistentka – RECETOX
korespondenční adresa:
Kotlářská 267/2, 611 37 Brno
kancelář: bud. F01B1/717
Kamenice 126/3
625 00 Brno
telefon: | 549 49 3929 |
---|---|
e‑mail: |
sociální a akademické sítě: |
---|
Počet publikací: 138
2023
-
Assessment of plasma protein C activity in dogs with portosystemic shunt
Acta Veterinaria Brno, rok: 2023, ročník: 92, vydání: 3, DOI
-
Cooking loss in flank, rump, rib eye and striploin steaks The effect of cooking on eating quality parameters
FLEISCHWIRTSCHAFT, rok: 2023, ročník: 103, vydání: 9
-
Effect of various cooking methods on cooking loss, sensory and instrumental properties of pork neck
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, rok: 2023, ročník: 32, vydání: June 2023, DOI
-
Meat and fish packaging and its impact on the shelf life - a review
Acta Veterinaria, rok: 2023, ročník: 92, vydání: 1, DOI
-
Research Note: A mixture of Bacteroides spp. and other probiotic intestinal anaerobes reduces colonization by pathogenic E. coli strain O78:H4-ST117 in newly hatched chickens
Poultry Science, rok: 2023, ročník: 102, vydání: 4, DOI
-
THE EFFECT OF COLD CHAIN DISRUPTION ON THE MICROBIOLOGICAL PROFILE OF CHILLED FISH
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, rok: 2023, ročník: 13, vydání: 1, DOI
-
Vyšetření rizika mikrobiální kontaminace potravin
Rok: 2023
2022
-
Balení a skladování jako faktor ovlivňující vybrané jakostní parametry čerstvých ryb
Rok: 2022
-
Do the total mercury concentrations detected in fish from Czech ponds represent a risk for consumers?
Nature Scientific Reports, rok: 2022, ročník: 12, vydání: 1, DOI
-
Evaluation of Staphylococcus aureus growth and staphylococcal enterotoxin production in delicatessen and fine bakery products br
Acta veterinaria (Brno), rok: 2022, ročník: 91, vydání: 4, DOI