Informace o publikaci

Potential of WEB Based Learning in Managing for the Sustained Success of a Healthcare Organization Based on IMPROHEALTH Project.

Název česky Možnosti výuky pomocí Webu v rámci managementu udržitelného rozvoje a úspěšnosti zdravotnických organizací založené na projektu IMPROHEALTH.
Autoři

ZGODAVOVÁ Kristina BOUREK Aleš

Rok publikování 2012
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj International Journal of Reliable and Quality E-Healthcare (IJRQEH)
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

Citace
www abstract of the article
Doi http://dx.doi.org/10.4018/IJRQEH
Obor Teorie a systémy řízení
Klíčová slova zdravotnictví; management; Web-based-learning vzdělávání; udržitelnost
Popis Tento článek se zabývá řízením zdravotnické organizace pro udržitelný úspěch při využití zkušeností získaných v rámci IMPROHEALTH projektu zaměřeného na Web-based learning. Článek popisuje funkce a vlastnosti IMPROHEALTH portálu, stejně jako služby týkající se integrovaného e-Learningu, e-Implementace systému řízení jakosti, e-zdokonalování poskytovaných zdravotnických služeb, a toho, jak se znalosti získané lze prezentovat ve formě glosáře a WEB-knihy. Je určen pro profesionální pedagogy zapojené do zlepšování činnosti řízení zdravotnických organizací a e-péče o zdraví, ale i pro zájemce o digitální způsoby péče o vlastní zdravotní stav a zlepšení pocitu well-being. Několik inovativních přístupů jak rozšiřovat možnosti tradičních e-learningových možností jsou prezentovány.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info