Kariérní den: Workshopy a focení na CV

Studium za vámi, co teď? Jak se ze studenta přenastavit na absolventa, vykročit do světa pohovorů a najít si správnou práci? Odpoledne plné workshopů a doprovodných aktivit. Přijďte si s námi užít poslední velký den na univerzitní půdě před prázdninami spolu s dalšími absolventy a studenty.  A to nejlepší? Profesionální focení na CV.


Program kariérního dne:


Workshopy: 

Jak na: Ze studenta absolventem

S úspěšným dokončením vysoké školy přichází nová role absolventa. Na workshopu se dozvíte, co si pohlídat a nezapomenout vyřídit po dokončení studia a na co se jako absolvent těšit.

Jak na hledání uplatnění

Z praxe vyplývá, že první kroky při hledání práce většinou směřují na běžné portály. Věděli jste ale, že ne všechny nabídky tam lze najít? Připravili jsme pro vás workshop, který vám rozšíří obzory v oblasti hledání pracovních příležitostí. Vysvětíme vám, jak funguje tzv. skrytý trh práce, ukážeme vám, jak zvýšit svoje šance na nalezení toho správného “jobu” i jak využít sociální sítě ve svůj prospěch.

Jak na výběrové řízení

Abyste po ukončení vysokoškolského studia úspěšně vkročili oběma nohama na trh práce, je za potřebí umět i úspěšně zvládnout výběrové řízení. Na tomto kurzu zjistíte, jak při přípravě na pohovor nic nepodcenit. Dozvíte se, jaké existují druhy výběrového řízení. A pobavíme se také o tom, jak nejlépe ukázat, že danou práci chcete, že tu pozici zvládnete a že zapadáte do pracovního prostředí. Štěstí totiž přeje připraveným!


Doprovodný program:

Profesionální focení na CV

Odneste si kromě nových poznatků i profi fotografii na Vaše CV nebo na profil na pracovních portálech. Nezapomeňte si vzít vhodné oblečení pro focení formální fotografie. Pro zájemce bude k dispozici i líčení kosmetičkou.

Konzultace a úprava CV s našimi poradci

Je něco, co Vám ve výčtu Vašich schopností na CV chybí? Nemáte tam naopak příliš informací? Naši poradci s Vámi životopis projdou a nabídnou rady na možné úpravy a zdokonalení.

Networking

Prázdniny se blíží, škola za Vámi - pojďte se naposledy na univerzitní půdě potkat s ostatními absolventy a rozšiřte si své know-how. Po workshopech můžeme všichni popovídat nad menším pohoštěním a kávou.

Moc se na vás těšíme!


Pořadatel
Kariérní centrum
Další informace, fotografie nebo videa k události
https://kariera.muni.cz/aktualne/kalendar-akci/karierni-den

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info