JobChallenge - Veletrh pracovních příležitostí

JobChallenge je zpátky se vší parádou. Po dvou online ročnících už se na Tebe společně s vystavovateli těšíme face to face. Máš jedinečnou možnost se s nimi potkat, probrat své kariérní příležitosti a zjistit situaci na trhu práce. Přestaň jen snít a probuď svou kariéru.


Registruj se ještě dnes na https://www.jobch.cz/


Budeš součástí už 16. ročníku Veletrhu práce pro studenty a absolventy VŠ. Proč je výhodnější projít veletrh než jen sledovat online nabídky práce? Osobní kontakt s vystavovateli Ti nic nenahradí. Můžeš se seznámit s možnými budoucími kolegy a kolegyněmi, rozšířit si svoje obzory nebo se zeptat na vše, co v online inzerátech společností chybí. Budeš překvapený/á, co některé firmy nabízí za benefity.

JobChallenge pro Tebe pořádají tři brněnské univerzity - MUNI, VUTMendelu. Neboj se konkurence, veletrh je uzpůsobený pro každého návštěvníka tak, aby si našel to pravé pro své potřeby. Studuješ práva, ale táhne Tě to k informatice? Buď otevřený/á všem možnostem a neostýchej se navštívit co největší počet stánků. Zaměstnavatelé se těší na nové tváře, zodpoví Ti všechny dotazy.




Zapomeň na nervozitu a strach z přijímacích řízení. JobChallenge je primárně pro studenty, studentky a čerstvé absolventy, absolventky a všichni vystavovatelé s tím počítají. Vystavovatelé ví, že je čeká setkání s mladými lidmi, kterým mohou nabídnout zajímavé pracovní příležitosti nebo pomocnou ruku při výběru budoucí profese

Bohatý doprovodný program Tě zabaví na celý den. Přijď si sednout s kávou do poradenského HUBu a zkonzultuj si CV nebo LinkedIn profil, najdi si ten nejlepší workshop od partnerů a vystavovatelů nebo navštiv workshop, co Tě posune blíž k vysněné kariérní cestě. Jsme moc rádi, že jsi tu s námi. Užij si to! 

Organizační tým JobChallenge 


Více informací najdeš na https://www.jobch.cz/.



Registrujte se zdarma a zapojte se do soutěže o hodnotné ceny!

Nyní se již nelze přihlásit. Přihlášení bylo možné do 10. listopadu 2022 18:00.


Další informace, fotografie nebo videa k události
https://www.jobch.cz/

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info