Informace o publikaci

Food process hygiene, effective cleaning and safety in the food industry

Název česky Hygiena potravinářské výroby, účinnost čištění a bezpečnost v potravinářském průmyslu
Autoři

EHAVALD H. ŠALEJ A. CALISKAN H. AKSAN E. KARPÍŠKOVÁ Sylva KABAK B. WEISS M. AGEL E. KARAHAN G.

Rok publikování 2007
Druh Článek ve sborníku
Konference Microbial contaminants and contamination routes in food industry
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
www http://www.vtt.fi/inf/pdf/symposiums/2007/S248.pdf
Obor Potravinářství
Klíčová slova food safety; contamination; biofilms; CIP
Popis V programu bezpečnosti potravin by jsme měli být schopni identifikovat všechny rizika, analyzovat je, vyhodnotit pravděpodobnost výskytu a zajistit jejich kontrolu. Snahou této práce bylo shrnout různé přístupy zajištění dobré výrobní hygieny a následné bezpečnosti potravin.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info