Informace o publikaci

A New Approach to Protein Enzymatic Digestion for Fast Protein Identification by Matrix-Assisted Laser Desorption/Ionization Time-Of-Flight Mass Spectrometry

Název česky Nový přístup k enzymatickému štěpení proteinů při jejich rychlé identifikaci pomocí MALDI-TOF hmotnostní spektrometrie
Autoři

DYČKA Filip LAŠTOVIČKOVÁ Markéta BOBÁĹOVÁ Janette

Rok publikování 2008
Druh Článek ve sborníku
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Genetika a molekulární biologie
Klíčová slova enzymatic digestion; fast approach
Popis Tato práce byla zaměřena na srovnání různých přístupů pro enzymatické štěpění využívající mikrovlnné či ultrasonické technologie.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info