Management ve farmacii

Farmaceutická fakulta MU ve spolupráci s Ekonomicko-správní fakultou MU nabízí v rámci celoživotního vzdělávání ucelený kurz Management ve farmacii.

Tento cyklus se zaměřuje především na zaměstnance či management lékáren a farmaceutických firem zabývajících se výzkumem, výrobou a distribucí léčiv. Dále také na absolventy, ale i studenty farmaceutických i ekonomických fakult z ČR a SR, kteří se pohybují, či plánují pohybovat v oblasti lékárenství či farmaceutického průmyslu. Zúčastnit se mohou i zájemci z řad veřejnosti, kteří se o tuto problematiku zajímají. Podmínkou účasti je ukončené alespoň středoškolské vzdělání.

Termíny kurzu

Předpokládáme příští termín konání v průběhu r. 2024. (Aktuální informace bude zveřejněna také na webu Farmaceutické fakulty zde.)

Vše o studiu

Co se naučíte

Tento 12-dílný cyklus přednášek je zaměřen na ekonomické aspekty řízení lékáren a podnikatelské činnosti v oblasti farmacie a farmaceutického průmyslu.

Jednotlivé kurzy na sebe logicky navazují a pokrývají všechny základní aspekty podnikatelské činnosti, tedy oblast legislativních aspektů podnikání, managementu, marketingu, projektového řízení a řízení finanční stránky podnikání. Ekonomická témata jsou doplňována odbornými informacemi z farmaceutické praxe – výroby, registrace a distribuce léčiv. Vybrané kurzy se zaměří na problematiku provozu lékáren, na probíhající elektronizaci a nové výzvy v oblasti farmacie.

Jak se přihlásit

Přijímací řízení

Přihlašování probíhá přes Obchodní centrum MU.

Podmínky pro přijetí

Informace o kurzu

Zajišťuje Farmaceutická fakulta
Hodinová dotace 24
Délka vzdělávání v týdnech 12

Váháte?
Máte otázku?

Zajímá vás obsah a podmínky studia kurzu Management ve farmacii? Zeptejte se nás:

PharmDr. Marie Valentová, Ph.D.

telefon: 541 562 953
e‑mail:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info