Informace o publikaci

Ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi

Autoři

PALÍKOVÁ Miroslava MAREŠ J. PAŠKOVÁ Veronika KOPP Radovan ADAMOVSKÝ Ondřej HILSCHEROVÁ Klára BLÁHA Luděk NAVRÁTIL Stanislav

Rok publikování 2007
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj Bulletin VÚRH Vodňany
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Obor Znečištění a kontrola vody
Klíčová slova cyanobacteria; fish; meat nutrition
Popis Studie zaměřená na ovlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hyphophthalmichthys molitrix) cyanobakteriemi. Prokázány mírné modulace parametrů kvality masa.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info