doc. MVDr. Renata Karpíšková, Ph.D.
docentka – Ústav veřejného zdraví
kancelář: bud. A21/322
Kamenice 753/5
625 00 Brno
telefon: | 549 49 5834 |
---|---|
e‑mail: |
sociální a akademické sítě: |
---|
Počet publikací: 94
2024
-
Genotyping of Campylobacter jejuni and prediction tools of its antimicrobial resistance
Folia microbiologica, rok: 2024, DOI
2023
-
Building an International One Health Strain Level Database to Characterise the Epidemiology of AMR Threats: ESBL—AmpC Producing E. coli as An Example—Challenges and Perspectives
Antibiotics, rok: 2023, ročník: 12, vydání: 3, DOI
-
Listeria monocytogenes clones circulating in the natural environment of the Czech Republic and Slovakia
Czech Journal of Food Sciences, rok: 2023, ročník: 41, vydání: 2, DOI
-
Průkaz probiotických kultur v komerčních doplňcích stravy na českém trhu
Výživa a potraviny, rok: 2023, ročník: 78, vydání: 6
-
Výskyt a genotypy meticilin rezistentních Staphylococcus aureus (MRSA) u lidí, zvířat a v potravinách v České republice
Klinická mikrobiologie a infekční lékařství, rok: 2023, ročník: 29, vydání: 2
-
Výskyt animálních kmenů meticilin rezistentních Staphylococcus aureus u lidí
Rok: 2023, druh: Další prezentace na konferencích
-
Výskyt humánních kmenů MRSA CC398 produkujících Pantonův-Valentinův leukocidin v České republice
Rok: 2023, druh: Další prezentace na konferencích
-
Výskyt salmonel u jatečných prasat
Maso, rok: 2023, ročník: 34, vydání: 7
2022
-
Genetická rozmanitost humánních kmenů Listeria monocytogenes v České republice v letech 2016-2019
EPIDEMIOLOGIE MIKROBIOLOGIE IMUNOLOGIE, rok: 2022, ročník: 71, vydání: 2
-
Livestock-associated methicillin-resistant Staphylococcus aureus in Czech retailed ready-to-eat meat products
International Journal of Food Microbiology, rok: 2022, ročník: 374, vydání: May 2022, DOI