LL.M. Stavební činnosti v právních a ekonomických souvislostech

Mezinárodně uznávaný program LL.M. Stavební činnosti v právních a ekonomických souvislostech je úzce zaměřené třísemestrové postgraduální studium. 

Vedoucí pozemkových útvarů, pracovníci katastrálních úřadů, manažeři stavebních firem, developeři.

Termíny kurzu

září 2023 - únor 2025

Vše o studiu

Co se naučíte

Mezinárodně uznávaný program LL.M. Stavební činnosti v právních a ekonomických souvislostech je úzce zaměřené třísemestrové postgraduální studium určené pro zájemce, kteří se potřebují orientovat v právní úpravě věcných práv a příslušné judikatuře, aplikovat základní teoretické a praktické poznatky z oblasti veřejného stavebního práva na konkrétní situace, orientovat se v územním plánování a územním řízení, v předpisech na ochranu životního prostředí, katastru nemovitostí, oceňování nemovitostí, vyvlastňování, správním řízení aj. Program je vyučován nejnovějšími metodami výuky způsobem, který reflektuje časové možnosti posluchačů a  jejich vysoké pracovní vytížení. Vzdělání je proto vedeno způsobem, který umožní časovou zátěž rozložit. 

Jak se přihlásit

Požadované doklady

  • strukturovaný životopis
  • motivační dopis
  • kopii dokladu o vysokoškolském vzdělání (nedokládají absolventi Masarykovy univerzity)

Podmínky pro přijetí

K zahájení vzdělávání je nutné mít:

  • ukončené vysokoškolské vzdělání (právní nebo neprávní)
  • časovou kapacitu a pozitivní motivaci ke studiu
  • odpovídající intelektuální znalosti a analytické myšlení

Průběh studia

Podmínky pro ukončení

V případě, že účastník vzdělávání splní veškeré požadavky stanovené mu plánem vzdělávání příslušného programu a současně má splněny veškeré podmínky stanovené ve smlouvě, je mu ukončeno vzdělávání a Masarykova univerzita vydá účastníkovi osvědčení o absolvování programu. Účastník, který úspěšně ukončil mezinárodně uznávaný kurz, má právo používat označení LL.M. za jménem.

Informace o kurzu

Zajišťuje Právnická fakulta
Garant
Hodinová dotace 86

Váháte?
Máte otázku?

Zajímá vás obsah a podmínky studia kurzu LL.M. Stavební činnosti v právních a ekonomických souvislostech? Zeptejte se nás:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info