Informace o publikaci

Analýza potřebného množství základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje

Autoři

LUKÁŠKOVÁ Eva TROJAN Jakub KOZÁKOVÁ Lenka

Rok publikování 2015
Druh Článek ve sborníku
Konference Sborník příspěvků z konference Krizové řízení a řešení krizových situací 2015
Citace
www http://www.krizoverizeni-uh.cz/
Klíčová slova Energy intake; food; habitant; critical infrastructure; Zlín region
Popis Článek představuje výsledky analýzy potřeby základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje. Provedená analýza je založena na propočtu naplnění energetického příjmu pro osobu na den. Obyvatelstvo bylo rozděleno podle pohlaví a věku pro stanovení energetické hodnoty příjmu potravin prostřednictvím využití základních druhů potravin. Zjištěná data mohou sloužit jako relevantní podklad pro naplnění podmínek odvětvové struktury kritické infrastruktury v oblasti potravinářství.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info