Informace o publikaci

Организация полевой практики по предмету физическaя география для студентов второго курса географии во время пандемии коронавируса весной 2020 г.

Název česky Organizace terénní praxe z předmětu fyzická geografie pro studenty prvního ročníku učitelství geografie za koronavirové pandemie na jaře roku 2020
Autoři

KOLEJKA Jaromír

Rok publikování 2020
Druh Článek ve sborníku
Konference ????????? ? ??????????? ? ?????? ? ???????????? ??????????? ?????? ? ???????? ???????
Fakulta / Pracoviště MU

Pedagogická fakulta

Citace
Klíčová slova safety, health, division of labor, experience, Covid-19
Popis Terénní cvičení z fyzické geografie je povinnou součástí výuky budoucích učitelů geografie. Studenti obvykle v terénu spolupracují synchronně. Pandemie koronaviru vyžadovala řadu změn: sestavení podrobných pokynů, videokonzultace, rozdělení studentů do malých skupin s terénními pracemi na vzdálených místech bez osobních kontaktů, podrobné rozdělení práce bez osobních kontaktů v rámci skupin studentů, intenzivní využívání elektronických médií a komunikace, minimalizace práce ve třídě, výrazné prodloužení času na dokončení práce v terénu a ve třídě. Studenti a učitelé posílili svou osobní odpovědnost vůči ostatním spolupracovníkům a získali nové dovednosti v práci s digitálním zpracováním a komunikačními technologiemi.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info