Informace o publikaci

The effect of clarirification on colour, concentration of anthocyanins and polyphenols in red wine

Název česky Vliv čištění na barvu a koncentraci antokyaninů a polyfenolů v červeném víně
Autoři

BALÍK Josef KYSELÁKOVÁ Marie VEVERKA Jaromír TŘÍSKA Jan VRCHOTOVÁ Naděžda TOTUŠEK Jiří LEFNEROVÁ Danuše

Rok publikování 2007
Druh Článek ve sborníku
Konference ISHS Acta Horticulturae 754 : International Workshop on Advances in Grapevine and Wine Research
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

Citace
www http://www.actahort.org/books/754/754_75.htm
Obor Potravinářství
Klíčová slova claryfying agens red wine polyphenols anthocynins method
Popis Byl studován účinek různých dávek čisticích substancí na obsah fenolových látek v mladých červených vínech.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info