Genotype analysis of enterotoxin H-positive Staphylococcus aureus strains isolated from food samples in the Czech Republic

Název česky Genotypová analýza enterotoxin H-pozitivních kmenů Staphylococcus aureus izolovaných v České republice
Autoři RŮŽIČKOVÁ Vladislava KARPÍŠKOVÁ Renata PANTŮČEK Roman — POSPÍŠILOVÁ Markéta — HOLOCHOVÁ-ČERNÍKOVÁ Pavla DOŠKAŘ Jiří
Druh Článek v odborném periodiku
Citace RŮŽIČKOVÁ, Vladislava, Renata KARPÍŠKOVÁ, Roman PANTŮČEK, Markéta POSPÍŠILOVÁ, Pavla HOLOCHOVÁ-ČERNÍKOVÁ a Jiří DOŠKAŘ. Genotype analysis of enterotoxin H-positive Staphylococcus aureus strains isolated from food samples in the Czech Republic. International Journal of Food Microbiology, USA: Elsevier BV, 2008, roč. 121, č. 1, s. 60-65. ISSN 0168-1605.
Originální jazyk angličtina
Obor Genetika a molekulární biologie
WWW http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2007.10.006
Klíčová slova Staphylococcus aureus; Staphylococcal Food Poisoning; Staphylococcal enterotoxin H

Dvacet osm enterotoxin H pozitivních kmenů Staphylococcus aureus izolovaných zpotravin bylo genotypizováno.

Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info