Informace o projektu

Informace o projektu
Aplikace molekulárně biologických metod pro efektivní využití genetických zdrojů BMK a pro charakterizaci kvality funkčních potravin

Kód projektu
1G57037
Období řešení
3/2005 - 12/2008
Investor / Programový rámec / typ projektu
Ministerstvo zemědělství ČR
Fakulta / Pracoviště MU
Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova
Aplikace molekulárně biologických metod pro efektivní využití genetických zdrojů BMK a pro charakterizaci kvality funkčních potravin

Cílem řešení projektu je využití molekulárně biologických metod při identifikaci bakterií mléčného kvašení v reálných vzorcích (probiotických výrobcích), stanovení počtu mikroorganismů ve výrobcích, rozlišení živých a mrtvých buněk a identifikace vybraných genů za zodpovědných za probiotické vlastnosti.

Publikace

Počet publikací: 21


Předchozí 1 2 3 Další

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info