Zde se nacházíte:
Informace o publikaci
Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové
| Autoři | |
|---|---|
| Rok publikování | 2016 |
| Druh | Patent |
| Fakulta / Pracoviště MU | |
| Vydavatel | Úřad průmyslového vlastnictví |
| Stát vydání | Česká republika |
| Číslo patentu | 306301 |
| www | https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=1641817&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot= |
| Popis | Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové probíhá tak, že kyselina L-askorbová se přidá v minimálním množství l mg na l kg hroznů nebo do hroznové drti, přičemž tato směs se termomaceruje po dobu minimálně l minuty při minimální teplotě 50 °C. Termomacerované hrozny s přídavkem kyseliny L-askorbové nebo termomacerovaná hroznová drť se po zchlazení lisují a získaný tennomacerovaný mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové se ošetří konzervací. |
| Související projekty: |