Informace o projektu

Odrůdové hroznové šťávy se zdravotním benefitem

Kód projektu
QI91B094/2008
Období řešení
6/2009 - 12/2013
Investor/Program
Ministerstvo zemědělství ČR
Fakulta/Pracoviště MU
Lékařská fakulta
Spolupracujici organizace
Mendelova univerzita v Brně
Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR,v.v.i.
Výzkumný ústav potravinářský, v.v.i.

Publikace

2016

Influence of Technological Processes on Biologically Active Compounds of Produced Grapes Juices

TŘÍSKA Jan — BALÍK Josef — STROHALM Jan — NOVOTNÁ Pavla — VRCHOTOVÁ Naděžda — LEFNEROVÁ Danuše — LANDFELD Aleš — HÍC Pavel — TOMÁNKOVÁ Eva — VEVERKA Jaromír — HOUŠKA Milan

2015

Influence of UV and Ozonised Water Treatment on Trans-resveratrol Content in Berry Skins and Juices of Franc and Green Veltliner Grapes

LANDFELD Aleš — TŘÍSKA Jan — BALÍK Josef — STROHALM Jan — NOVOTNÁ Pavla — VRCHOTOVÁ Naděžda — TOTUŠEK Jiří — LEFNEROVÁ Danuše — HÍC Pavel — TOMÁNKOVÁ Eva — HALAMA Radek — HOUŠKA Milan

2012

A technological method of enriching grape must by the bioactive components

BALÍK Josef — VEVERKA Jaromír — HÍC Pavel — KYSELÁKOVÁ Marie — TŘÍSKA Jan — VRCHOTOVÁ Naděžda — HOUŠKA Milan — NOVOTNÁ Pavla — HORÁK Miroslav — TOTUŠEK Jiří — JÍLEK Rudolf

2011

Hroznová šťáva obohacená resveratrolem

HOUŠKA Milan — KÝHOS Karel — STROHALM Jan — LANDFELD Aleš — HALAMA Radek — ADÁMEK Lubomír — PRŮCHOVÁ Jiřina — TŘÍSKA Jan — VRCHOTOVÁ Naděžda — TOTUŠEK Jiří — LEFNEROVÁ Danuše — BALÍK Josef — VEVERKA Jaromír — KYSELÁKOVÁ Marie — SOBOTA Jindřich

INCREASING THE RESVERATROL CONTENT AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF GRAPE MUSTS BY THE THERMOMACERATION

BALÍK Josef — VEVERKA Jaromír — HÍC Pavol — KYSELÁKOVÁ Marie — TŘÍSKA Jan — VRCHOTOVÁ Naděžda — HOUŠKA Milan — NOVOTNÁ Pavla — HORÁK Miroslav — TOTUŠEK Jiří — JÍLEK Rudolf

Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové

BALÍK Josef — VEVERKA Jaromír — KYSELÁKOVÁ Marie — HÍC Pavel — HORÁK Miroslav — TOMÁNKOVÁ Eva — ŠNURKOVIČ Petr — HOUŠKA Milan — KÝHOS Karel — TŘÍSKA Jan — VRCHOTOVÁ Naděžda — TOTUŠEK Jiří — LEFNEROVÁ Danuše — SOBOTA Jindřich

2010

Long term investigation of resveratrol content in moravian red wines.

VRCHOTOVÁ Naděžda — TOTUŠEK Jiří — TŘÍSKA Jan — KYSELÁKOVÁ Marie — VEVERKA Jaromír — BALÍK Josef

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info