Informace o publikaci

Směs pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs

Autoři

BÁRTA Jan KADLEC Jaromír BÁRTOVÁ Veronika SMETANA Pavel JAROŠOVÁ Markéta BEDRNÍČEK Jan LORENC František JIROTKOVÁ Dana KYSELKA Jan FILIP Vladimír ŘÍHA Václav KREJČOVÁ Zlatuše ZDRÁHAL Zbyněk BJELKOVÁ Marie

Rok publikování 2022
Druh Výsledky s právní ochranou
Fakulta / Pracoviště MU

Středoevropský technologický institut

www Odkaz na PDF dokument s užitným vzorem v databázi ÚPV
Popis Technické řešení se týká oblasti potravinářství a doplňků stravy, zejména směsi pro zvýšení obsahu silymarinu v pekařských, cukrářských a masných výrobcích a pekařské a/nebo cukrářské a masné výrobky obsahující tuto směs.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info