Informace o publikaci

Exploration of Beer Proteome Using OFFGEL Prefractionation in Combination with Two-Dimensional Gel Electrophoresis with Narrow pH Range Gradients

Název česky Výzkum proteomu piva pomocí off-gel frakcionace v kombinaci s dvoudimenzionální gelovou elektroforézou v úzkých gradientech pH
Autoři

KONEČNÁ Hana MULLER Lukáš DOSOUDILOVÁ Hana POTĚŠIL David BURŠÍKOVÁ Jana ŠEDO Ondrej MÁROVÁ Ivana ZDRÁHAL Zbyněk

Rok publikování 2012
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj J. Agric. Food Chem.
Fakulta / Pracoviště MU

Středoevropský technologický institut

Citace
www http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf204475e
Doi http://dx.doi.org/10.1021/jf204475e
Obor Analytická chemie, separace
Klíčová slova beer proteome; two-dimensional gel electrophoresis; OFFGEL prefractionation; mass spectrometry; Hordeum vulgare; Saccharomyces species
Přiložené soubory
Popis Dvoudimenzionáůní gelová elektroforéza v kombinaci s hmotnostní spektrometrií byla úspěšně využita pro studium proteomu piva. Aplikací off-gel frakcionace před samotnou 2D GE separací se podařilo zvýšit počet identifikovaných proteinů, přičemž bylo detekováno 37 proteinů, jejichž přítomnost ve vzorích piva nebyla dříve popsána.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info